Gyarmati Gábor

HAGYOMÁNYOS LŐFEGYVEREK ÉS NEM HALÁLOS FEGYVEREK KOMBINÁLT
ALKALMAZÁSA, ELŐNYEI, HÁTRÁNYAI

Absztrakt

A nem halálos fegyverek megjelenését követően megindultak a fejlesztések a hagyományos és nem halálos fegyverek kombinált alkalmazására. A kombinált alkalmazás számos előnnyel jár, viszont a merőben eltérő sajátosságai miatt számos hátrány is jelentkezik. Annak érdekében, hogy a két rendszer együttes alkalmazása egyszerre hatékony és biztonságos legyen, a fejlesztők és alkalmazók folyamatosan fejlesztik a technikai és taktikai feltételrendszert.

After the first development of non-lethal weapons, a new design trend appeared of combining the classical lethal and the non-lethal weapons. The combined use of the weapons has many advantages but because of their entirely different features there are also some drawbacks. In the interest of the safety and efficient application of the two systems together the developers and the users continuously improve the technical and the tactical condition system.

Kulcsszavak: nem halálos fegyver, Taser, X12, XREP, nem áthatoló lövedék ~ non-lethal weapon, Taser, X12, XREP, non-penetrating bullet

 

A teljes cikk megtekintése »

 

 

Vissza a tartalomhoz